Proiecte

EXPERTIZA

Consultantii nostri sunt calificati sa analizeze rapid situatia dumneavoastra, fie ca este vorba de un start-up, dezvoltarea unei activitati noi, lansarea pe piete externe, extinderea capacitatii de productie sau alte operatiuni de dezvoltare, determinand cea mai eficienta solutie pentru indeplinirea obiectivelor propuse.

Cu o experienta vasta in domeniul finantarilor nerambursabile europene si din bugetul de stat, specialistii Green Knowledge au implementat cu succes pentru beneficiari din mediul privat numeroase proiecte nationale in domenii variate de activitate, precum si diverse proiecte internationale in cadrul Programelor F7 si Horizon 2020 ale Comisiei Europene.

Proiectele specifice de mediu implementate, care ajuta la constientizarea si educatia privind importanta colectarii selective, precum si investiitile in infrastructura de colectare inovativa, reprezinta parte din crezul "green" asumat de compania noastra.

Proiecte ale Green Knowledge

1. Primaria Sector 5 - "Studiu de oportunitate pentru fundamentarea si stabilirea solutiilor optime de gestiune a Serviciului de salubrizare in Sectorul 5 al Municiiului Bucuresti - activitatile de salubrizare stradala, salubrizare menajera si serviciul de iarna"

2. Primaria Mogosoaia - "Studiu de oportunitate pentru fundamentarea si stabilirea solutiilor optime de gestiune a Serviciului de salubrizare in localitatea Mogosoaia - activitatile de salubrizare stradala, salubrizare menajera si serviciul de iarna"

3. Primaria S3 - "Servicii de consultanta de specialitate in domeniul salubrizarii si managementului deseurilor - Tehnologizare statie de sortare deseuri"

4. Consiliul Judetean Ialomita - "Servicii de elaborare a Planului Judetean de Gestionare a Deseurilor Ialomita"

5. Determinare de compozitie fizica a deseurilor menajere conform contractelor de delagare ale companiei SUPERCOM SA.

Proiecte implementate

Fonduri Nerambursabile Europene - Programul Operational Regional 2014-2020

Axa Prioritara 2 - Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii

PI 2.2 - Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor, anunta lansarea proiectului si inceperea implementarii activitatilor din proiect.

Nume proiect: "Transformarea deseurilor de plastic in resurse, ca parte a economiei circulare"

Beneficiar: New Recycling SRL

Implementat în municipiul Râmnicu Vâlcea

Obiectivul principal al proiectului vizeaza dezvoltarea portofoliului de servicii in domeniul valorificarii deseurilor reciclabile din plastic.

Obiectivul specific vizeaza implementarea unui sistem care faciliteaza tranzitia catre o economie circulara, oferind know-how-ul si infrastructura necesare pentru a transforma deseurile unei industrii in materia prima a altei industrii.

In consecinta, scopul proiectului este achizitionarea unei linii de tocare deseuri de plastic, a unei linii de spalare si decontaminare a fulgilor de deseu de plastic ce ies de pe linia de tocare si un granulator care transforma fulgii de plastic decontaminati in granule de plastic reciclat, materie prima pentru alte industrii.

Activitati Green Knowledge: Consultanta scriere proiect, Management de proiect, Management achizitii, Gestionarea relatiei cu autoritatea contractantaFonduri Nerambursabile Europene - Programul Operational Regional 2014-2020

Axa Prioritara 2 - Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii

PI 2.2 - Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor, anunta lansarea proiectului si inceperea implementarii activitatilor din proiect.

Nume proiect: "Tratarea deseurilor de poliolefine pentru revalorificare"

Beneficiar: Expert Recycling SRL

Proiect implementat in localitatea Pucioasa, judetul Dambovita

Obiectivul principal al proiectului urmareste realizarea unei investitii in domeniul tocarii si spalarii deseurilor din ambalaje de plastic, avand ca scop final reciclarea lor. In urma realizarii investitiei, Expert Recycling SRL va trece toata cantitatea de deseuri de plastic pe care o tranzactioneaza prin linia de tocare si spalare, crescand marja de profit obtinuta prin vanzarea acestui deseu.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

- Achizitionarea si implementarea linie de tocare/spalare/uscare deseu de plastic;

- Testarea calitatii produsului finit in vederea eficientizarii procesului tehnologic;

- Informare si publicitate cu scopul promovarii produsului obtinut in urma realizarii investitiei.

Activitati Green Knowledge: Consultanta scriere proiect, Management de proiect, Management achizitii, Gestionarea relatiei cu autoritatea contractanta.

Testimonialele partenerilor

 • In dezvoltarea si implementarea proiectului finantat cu ajutorul fondurilor nerambursabile, am apreciat expertiza tehnica a echipei GK, impreuna cu flexibilitatea si adaptabilitatea de care au dat dovada.

  Dan Ana
  Director General - Expert Recycling SRL
 • Intr-un proiect ce a devenit mai complex decat estimarea initiala, GK a demonstrat ca este o echipa cu aptitudini tehnice foarte bune care a fost tot timpul aproape de noi. Ne bucuram sa lucram impreuna.

  George Predescu
  Director General - New Recycling SRL
 • Apreciem calificativul echipei GK ca fiind foarte bun in proiectul de consultanta "Elaborare Plan judetean de gestionare a deseurilor judetului Ialomita". O echipa experimentata, dinamica si adaptabila oricarei situatii aparute.

  Doina Rosca
  Consiliul Judetean Ialomita

CLientii nostri

Prin calitatea si prin responsabilitatea investita in serviciile oferite, ne-am transformat clientii in parteneri.