Echipa

image description

CEO

Septimiu Valasutean

Absolvent de studii superioare tehnice si economice, cu experienta de peste 30 ani in sectorul mediu si sustenabilitate, corporate banking, management financiar, consultanta in afaceri, private equity si proiecte de investitii. La Green Knowledge participa la derularea proiectelor strategice ale grupului, coordoneaza o echipa de profesionisti cu un spectru larg de competente pentru derularea proiectelor de waste management si implementarea strategiei principale de business.
image description

Director general adjunct

Ionut Varga

Absolvent de studii in domeniul Ingineriei Mediului, Ionut detine peste 10 ani de experienta aplicata in gestionarea proiectelor de mediu si sustenabilitate. Cu vaste cunostinte si experienta in managementul proiectelor si strategii de mediu, dar si cu abilitatile sale de comunicare si relationare, Ionut are un istoric dovedit la Green Knowledge in construirea si mentinerea unor parteneriate de succes cu principali clienti si parteneri de business.
image description

CTO

Constantin Margarit

Absolvent de studii superioare in domeniul ingineriei industriale, cu o experienta de peste 20 ani in activitati tehnice de implementare si coordonare echipe in cadrul unor companii din industria alimentara, industria prelucrarii metalelor si industria reciclarii, a avut realizari profesionale remarcabile, ocupand functiile de inginer automatist, inginer proiectant si director tehnic.
image description

Director dezvoltare

Claudiu Preoteasa

Absolvent de Stiinte Economice si Stiinte Juridice, studii postuniversitare aprofundate master si multe alte cursuri de specializare. Are o expertiza bogata si un background solid in public administration, pe pozitii cheie la nivel managerial, in diverse institutii publice centrale, institutii europene si companii private si de stat. La Green Knowledge coordoneaza activitatile de public affairs si dezvoltare.
image description

Senior Project Manager

Vlad Moise

Cu studii superioare in domeniul economic, detine o experienta de peste 12 ani in domeniul managementului proiectelor si accesarea fondurilor europene structurale si norvegiene. Detine certificari recunoscute in domeniul managementului de proiect si coordoneaza toate proiectele la care Green Knowledge contribuie ca partener.
image description

Finance Manager

Anca Rusu

Background-ul de inginer perfectat prin absolvirea programului MBA International la Universitatea Economica din Viena si Darla Moore Business School din Statele Unite, precum si cei peste 15 ani de experienta in domeniul financiar o califica pe Anca sa gestioneze eficient procesele specifice activitatii financiare pentru companii (companie) si proiectele importante ale acestora (acesteia).
image description

Responsabil de mediu

Daniela Grigorie

Absolventa de studii superioare cu specializare in Inginerie chimica, cu o experienta de peste 20 ani in activitati de mediu, productie si consultanta, achizitii, vanzari si constructii-montaj, in cadrul unor companii din industria chimica si a energiei electrice. La Green Knowledge gestioneaza activitati referitoare la aplicarea si conformarea cu legislatia specifica de mediu si a cerintelor sistemelor de management calitate, mediu si SSM.

CLientii nostri

Prin calitatea si prin responsabilitatea investita in serviciile oferite, ne-am transformat clientii in parteneri.